Університет Короля Данила

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мальована, Оксана Григорівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T13:04:40Z
dc.date.available 2023-01-24T13:04:40Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/269
dc.description Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 38 с. uk_UA
dc.description.abstract Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Під час проходження практики, за наявності вакантних місць, студентів може бути зараховано на штатні посади, якщо робота на них відповідає вимогам програми практики. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 38 с. uk_UA
dc.subject методичні вказівки uk_UA
dc.subject виробнича практика uk_UA
dc.subject практичні навики uk_UA
dc.subject здобувачі фахової передвищої освіти uk_UA
dc.subject професійні компетентності uk_UA
dc.subject система контролю uk_UA
dc.subject оцінювання знань uk_UA
dc.subject фахівець готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу