Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мальована, Оксана Григорівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T13:04:40Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T13:04:40Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/269 | |
dc.description | Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 38 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Під час проходження практики, за наявності вакантних місць, студентів може бути зараховано на штатні посади, якщо робота на них відповідає вимогам програми практики. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 38 с. | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | виробнича практика | uk_UA |
dc.subject | практичні навики | uk_UA |
dc.subject | здобувачі фахової передвищої освіти | uk_UA |
dc.subject | професійні компетентності | uk_UA |
dc.subject | система контролю | uk_UA |
dc.subject | оцінювання знань | uk_UA |
dc.subject | фахівець готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |