Короткий опис(реферат):
Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна
справа». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо
на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний
досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців
для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно
до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Під час проходження практики, за наявності вакантних місць, студентів може бути зараховано на штатні посади, якщо робота на них відповідає вимогам програми практики.
Суть розробки, основні результати:
Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 38 с.