Університет Короля Данила

Програма виробничої практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мальована, Оксана Григорівна
dc.date.accessioned 2023-01-24T13:52:19Z
dc.date.available 2023-01-24T13:52:19Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/271
dc.description Програма виробничої практикидля здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 22 с. uk_UA
dc.description.abstract Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення у підготовці конкурентоспроможних фахівців для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 22 с. uk_UA
dc.subject програма виробничої практики uk_UA
dc.subject завдання виробничої практики uk_UA
dc.subject індивідуальне завдання uk_UA
dc.subject база практики uk_UA
dc.subject підсумки практичної підготовки uk_UA
dc.subject критерії оцінювання практики uk_UA
dc.subject здобувачі фахової передвищої освіти uk_UA
dc.subject фахівець готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.title Програма виробничої практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу