Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мальована, Оксана Григорівна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-24T13:52:19Z | |
dc.date.available | 2023-01-24T13:52:19Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/271 | |
dc.description | Програма виробничої практикидля здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 22 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний досвід, що має велике значення у підготовці конкурентоспроможних фахівців для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 22 с. | uk_UA |
dc.subject | програма виробничої практики | uk_UA |
dc.subject | завдання виробничої практики | uk_UA |
dc.subject | індивідуальне завдання | uk_UA |
dc.subject | база практики | uk_UA |
dc.subject | підсумки практичної підготовки | uk_UA |
dc.subject | критерії оцінювання практики | uk_UA |
dc.subject | здобувачі фахової передвищої освіти | uk_UA |
dc.subject | фахівець готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.title | Програма виробничої практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |