Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жирак, Людмила Михайлівна | |
dc.contributor.author | Мальована, Оксана Григоріївна | |
dc.date.accessioned | 2023-01-31T14:14:12Z | |
dc.date.available | 2023-01-31T14:14:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | УДК 338.48 | |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/283 | |
dc.description | Жирак Л. М., Мальована О. Г. Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету: збірник. - Одеса: Видавничий дім "Гельветика", 2022. - Вип. 36. - С. 39-43. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасний стан готельно-ресторанної індустрії Івано-Франківська, тенденції та напрями розвитку туристичної галузі міста у зв'язку з подіями останніх років. Місто стає центром гастрономічного туризму, де вдало поєднюється автентична кухня та європейські традиції, а заклади ресторанного господарства можуть задовольнити найвибагливішого туриста. Івано-Франківськ, завдяки своєму вдалому розташуванню та багатою історико-культурною спадщиною є інвестиційно-прибавливим для готельно-ресторанного бізнесу та центром розширення асортименту туристичних послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Одеса: Видавничий дім "Гельветика". - С. 39-43 | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | заклади розміщення | uk_UA |
dc.subject | заклади харчування | uk_UA |
dc.subject | туристичний розвиток | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | Івано-Франківськ | uk_UA |
dc.title | Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська | uk_UA |
dc.title.alternative | [Текст] | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |