Університет Короля Данила

Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жирак, Людмила Михайлівна
dc.contributor.author Мальована, Оксана Григоріївна
dc.date.accessioned 2023-01-31T14:14:12Z
dc.date.available 2023-01-31T14:14:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.other УДК 338.48
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/283
dc.description Жирак Л. М., Мальована О. Г. Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету: збірник. - Одеса: Видавничий дім "Гельветика", 2022. - Вип. 36. - С. 39-43. uk_UA
dc.description.abstract У статті проаналізовано сучасний стан готельно-ресторанної індустрії Івано-Франківська, тенденції та напрями розвитку туристичної галузі міста у зв'язку з подіями останніх років. Місто стає центром гастрономічного туризму, де вдало поєднюється автентична кухня та європейські традиції, а заклади ресторанного господарства можуть задовольнити найвибагливішого туриста. Івано-Франківськ, завдяки своєму вдалому розташуванню та багатою історико-культурною спадщиною є інвестиційно-прибавливим для готельно-ресторанного бізнесу та центром розширення асортименту туристичних послуг. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Одеса: Видавничий дім "Гельветика". - С. 39-43 uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна індустрія uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject заклади розміщення uk_UA
dc.subject заклади харчування uk_UA
dc.subject туристичний розвиток uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject Івано-Франківськ uk_UA
dc.title Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська uk_UA
dc.title.alternative [Текст] uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу