2022-2023

 

Recent Submissions

  • Цвілинюк, Ірина Олександрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата», ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у ...
  • Хомин, Віталія Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розгляд організації обслуговування у мережі кав'ярень "Aroma Kava", виявлення недоліків та пропозицій щодо їх вирішення, розроблено рекомендації для покращення якості обслуговування та конкурентоспроможності ...
  • Том'юк, Анна Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення оптимальних стилів керівництва для готельно-ресторанних підприємств в залежності від їх потреб та характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому ...
  • Тішина, Анастасія Сергіївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості ...
  • Строїч, Ірина Миколаївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є виявлення тенденцій розвитку крафтового виробництва в ресторанній галузі на Прикарпатті. В першому розділі розглянуто теоретичні основи дослідження крафтового виробництва. В другому розділі проведено ...
  • Прокіпчук, Карина Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є проведення аналізу цифровізації управління ресторанними закладами. В першому розділі розглянуто теоретичні засади цифровізації управління закладами ресторанної справи. В другому розділі проведено ...
  • Татарин, Христина Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення потенціалу розвитку індустрії гостинності в Івано-Франківській області, виявлення проблем та перешкод, а також розробка рекомендацій щодо покращення стану та розвитку ...
  • Романчук, Денис Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз особливостей організації рекламно-інформаційної діяльності на підприємстві сфери гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Надія»). В першому розділі розглянуто теоретичні ...
  • Романів, Єлизавета Русланівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз стану та існуючих проблем у функціонуванні служби номерного фонду в готелі «Flamingo», вивчення технологій та методів, що використовуються в процесі бронювання та реєстрації номерів, а ...
  • Островська, Христина Романівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є сучасний стан, тенденції та можливості запровадження інноваційних технологій у готельному господарстві європейських країн. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти застосування ...
  • Курлянова, Анжеліка Володимирівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є процес здійснення анімаційних послуг в готельно- ресторанних комплексах та розробка рекомендації щодо їх ефективного впровадження (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Radisson ...
  • Костів, Валерія Андріївна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у готелі «Асторія» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей готелю. В першому розділі розглянуто ...
  • Кокирч, Микола Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є аналіз форм дозвілля та виявлення особливостей його організації в готельно-ресторанних комплексах Прикарпаття. В першому розділі розглянуто теоретичні основи впровадження дозвілля у готельно-ресторанних ...
  • Лозинська, Уляна Дмитрівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у аналізі організаційної структури служб обслуговування, що забезпечують функціонування готельно-ресторанного комплексу «Романтік Спа готель» і розробці пропозицій щодо її вдосконалення. В ...
  • Канівець, Яна Богданівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є висвітлення особливостей розвитку еко-готелів у міжнародному туризмі. В першому розділі розглянуто основні теорії і методики дослідження еко-готелів в системі міжнародного туризму. В другому розділі ...
  • Джус, Каріна Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів. В першому ...
  • Гринда, Ірина Олегівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є вивчення управління бренду підприємств готельної сфери Карпатського туристичного регіону України. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти дослідження понять бренду та брендингу. В ...
  • Грибович (Цап), Катерина Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Метою дослідження є вивчення та розробка стратегій, методів та інструментів, які допоможуть готельним підприємствам ефективно управляти кризовими ситуаціями та забезпечити стійкість їх діяльності. В першому ...
  • Ваків, Марія Василівна (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у аналізі маркетингових стратегій готельного комплексу «Reikartz парк готель Івано-Франківськ». В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування маркетингових стратегій готельного ...
  • Бурадчук, Петро Васильович (Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи, 2023)
    Мета дослідження полягає у розкритті стратегічних перспектив готельно-ресторанного бізнесу в Україні. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти застосування стратегічного підходу в готельно-ресторанному ...

View more