Короткий опис(реферат):
Основною метою бакалаврської роботи є з’ясування методів розробки функціональної та об’ємно-просторової структури складу харчових добавок, визначення основних вимог до проектів. В першому розділі розглянуто генплан, опис генплану ділянки та рельєф. В другому розділі розглянуто концепції конструктивних рішень. Третій розділ представляє проектування будівельного генерального плану. В четвертому розділі розглянуто охорону праці та цивільний захист населення.
Суть розробки, основні результати:
Рихтик В. А. Проект складу харчових добавок у м. Суми: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавр спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: С. М. Веркалець. Івано-Франківськ, 2023. 72 с.: табл.12, рис.2, дод.