Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бортник, Роман Романович | |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T09:29:32Z | |
dc.date.available | 2024-02-09T09:29:32Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3; табл. 2.1., іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/475 | |
dc.description | Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу групи ГРс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. З. Криховецький. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3, табл.2.1, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації діяльності в закладах середземноморської кухні. В другому розділі проведено організацію роботи та обслуговування в закладі середземноморської кухні «VINOTEKA». В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо удосконалення організації роботи ресторану середземноморської кухні «VINOTEKA». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | заклади харчування середземноморської кухні | uk_UA |
dc.subject | середземноморська кухня | uk_UA |
dc.subject | ресторан «VINOTEKA" | uk_UA |
dc.title | Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA" | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |