Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лучищак, Зульфія Геннадіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-13T08:10:11Z | |
dc.date.available | 2024-02-13T08:10:11Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Лучищак З. Г. Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець): кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 71 с.: табл.2.3, іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/482 | |
dc.description | Лучищак З. Г. Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець): кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 71 с.: табл. 2.3, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є виявлення впливу пандемії Ковід - 19 на роботу закладів розміщення готельного типу у місті – курорті Трускавець та розробка пропозицій і рекомендацій щодо запровадження інноваційних форм і методів роботи готельної та курортної індустрії курорт полісу у пост пандемічний період. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти діяльності готелів. В другому розділі проведено аналіз ресурсної бази та готельної індустрії міста Трускавець. Третій розділі представляє процес пропозицій та рекомендацій щодо розвитку готельних підприємств у місті Трускавець. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | пандемія | uk_UA |
dc.subject | готельна індустрія | uk_UA |
dc.subject | ресурсна база готелів м. Трускавець | uk_UA |
dc.subject | готельний сервіс | uk_UA |
dc.subject | пост пандемічний період | uk_UA |
dc.subject | лікувально-оздоровчий туризм | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності готелів під час пандемії та удосконалення їх роботи у пост пандемічний період (на прикладі готелів м. Трускавець) | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |