Університет Короля Данила

Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мельничук, Василь Іванович
dc.date.accessioned 2024-02-13T08:47:11Z
dc.date.available 2024-02-13T08:47:11Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Мельничук В. І. Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 69 с.: рис. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/483
dc.description Мельничук В. І. Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 69 с.: рис. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є аналіз ефективних методів управління брендом, які можуть бути застосовані для підвищення прибутковості та конкурентоспроможності ресторану. В першому розділі розглянуто теоретичні засади брендингу у ресторанному господарстві. В другому розділі проведено аналіз бренду ресторанного господарства «Фамілія». Третій розділ представляє процес рекомендації щодо удосконалення брендингу ресторану «Фамілія». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject бренд uk_UA
dc.subject управління брендом uk_UA
dc.subject бренд-менеджмент uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject ресторан "Фамілія" uk_UA
dc.title Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія" uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу