Університет Короля Данила

Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Джус, Каріна Василівна
dc.date.accessioned 2024-02-14T13:17:40Z
dc.date.available 2024-02-14T13:17:40Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/493
dc.description Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації крафтових виробництв в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз ринку крафтових виробництв в Карпатському туристичному регіоні України. В третьому розділі представлено процес виявлення проблем, перспектив та рекомендацій щодо впровадження крафтових виробництв у ресторанному бізнесі Карпатського туристичного регіону. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject крафтове виробництво uk_UA
dc.subject ринок крафтових продуктів uk_UA
dc.subject конкурентоздатність крафтових виробництв uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject Карпатський туристичний регіон України uk_UA
dc.subject кулінарія карпатського регіону uk_UA
dc.title Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу