Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Джус, Каріна Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-14T13:17:40Z | |
dc.date.available | 2024-02-14T13:17:40Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/493 | |
dc.description | Джус К. В. Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 68 с.: іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є визначення та аналіз можливостей використання крафтових продуктів у ресторанному бізнесі Карпатського регіону України для досягнення конкурентних переваг та задоволення потреб клієнтів. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації крафтових виробництв в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз ринку крафтових виробництв в Карпатському туристичному регіоні України. В третьому розділі представлено процес виявлення проблем, перспектив та рекомендацій щодо впровадження крафтових виробництв у ресторанному бізнесі Карпатського туристичного регіону. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | крафтове виробництво | uk_UA |
dc.subject | ринок крафтових продуктів | uk_UA |
dc.subject | конкурентоздатність крафтових виробництв | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Карпатський туристичний регіон України | uk_UA |
dc.subject | кулінарія карпатського регіону | uk_UA |
dc.title | Кулінарна спадщина населення Карпатського туристичного регіону України | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |