Університет Короля Данила

Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Том'юк, Анна Миколаївна
dc.date.accessioned 2024-02-22T13:06:17Z
dc.date.available 2024-02-22T13:06:17Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Том'юк А. М. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: табл.3, рис.1, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/506
dc.description Том'юк А. М. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: табл.3, рис.1, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є виявлення оптимальних стилів керівництва для готельно-ресторанних підприємств в залежності від їх потреб та характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому розділі проведено аналіз стилів керівництва в готельно-ресторанній сфері. В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва на підприємствах готельно-ресторанної сфери. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject керівництво uk_UA
dc.subject стилі керівництва uk_UA
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна сфера uk_UA
dc.title Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу