Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Том'юк, Анна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T13:06:17Z | |
dc.date.available | 2024-02-22T13:06:17Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Том'юк А. М. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: табл.3, рис.1, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/506 | |
dc.description | Том'юк А. М. Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: табл.3, рис.1, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є виявлення оптимальних стилів керівництва для готельно-ресторанних підприємств в залежності від їх потреб та характеристик. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти стилів керівництва. В другому розділі проведено аналіз стилів керівництва в готельно-ресторанній сфері. В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо оптимізації стилів керівництва на підприємствах готельно-ресторанної сфери. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | керівництво | uk_UA |
dc.subject | стилі керівництва | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.title | Стилі керівництва в підприємствах готельно-ресторанної сфери | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |