Університет Короля Данила

Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хомин, Віталія Миколаївна
dc.date.accessioned 2024-02-22T13:56:53Z
dc.date.available 2024-02-22T13:56:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/507
dc.description Хомин В. М. Особливості організації обслуговування у найбільшій українськй мережі кав'ярень "Aroma Kava": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 70 с.: табл.6, рис.5, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розгляд організації обслуговування у мережі кав'ярень "Aroma Kava", виявлення недоліків та пропозицій щодо їх вирішення, розроблено рекомендації для покращення якості обслуговування та конкурентоспроможності бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava". В другому розділі проведено аналіз діяльності та маркетингове дослідження компанії "Aroma Kava" на ринку кав'ярень. В третьому розділі розглянуто проблеми організації обслуговування та рекомендації щодо покращення мережі кав'ярень "Aroma Kava". uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject кав'ярня uk_UA
dc.subject українська мережа кав'ярень "Aroma Kava" uk_UA
dc.subject клієнтоорієнтований підхід uk_UA
dc.subject маркетингове середовище uk_UA
dc.subject сервіс обслуговування uk_UA
dc.subject якість обслуговування uk_UA
dc.title Особливості організації обслуговування у найбільшій українській мережі кав'ярень "Aroma Kava" uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу