Університет Короля Данила

Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Цвілинюк, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2024-02-23T07:19:10Z
dc.date.available 2024-02-23T07:19:10Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/508
dc.description Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата», ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у індустрії гостинності. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування в українських мережах ресторанів. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата». В третьому розділі розроблено шляхи підвищення ефективності обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject ресторан uk_UA
dc.subject ресторанні мережі uk_UA
dc.subject мережа ресторанів "Пузата Хата" uk_UA
dc.subject організація обслуговування uk_UA
dc.subject національна кухня uk_UA
dc.subject аналіз процесу обслуговування uk_UA
dc.title Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата" uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу