Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цвілинюк, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-23T07:19:10Z | |
dc.date.available | 2024-02-23T07:19:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/508 | |
dc.description | Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата», ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у індустрії гостинності. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування в українських мережах ресторанів. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата». В третьому розділі розроблено шляхи підвищення ефективності обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторанні мережі | uk_UA |
dc.subject | мережа ресторанів "Пузата Хата" | uk_UA |
dc.subject | організація обслуговування | uk_UA |
dc.subject | національна кухня | uk_UA |
dc.subject | аналіз процесу обслуговування | uk_UA |
dc.title | Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата" | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |