Короткий опис(реферат):
Мета дослідження полягає у розгляді стану та перспектив розвитку гастротуризму в Івано-Франківській області та його значення як складової економічного розвитку регіону. В першому розділі розглянуто теоретичні основи гастрономічного туризму.
В другому розділі проведено аналіз передумов розвитку гастрономічного туризму в Івано-Франківській області. В третьому розділі представлено процес рекомендації, щодо розвитку гастрономічного туризму в Івано-Франківській області.
Суть розробки, основні результати:
Гритчук Б. М. Стан і перспективи розвитку гастрономічного туризму в Івано-Франківській області: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи Тз-19 за освітньо-професійною програмою "Економіка та організація туристичної діяльності", спеціальності 242 Туризм // ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Л. М. Жирак. Івано-Франківськ, 2023. 63 с.: рис.9, дод.