Abstract:
Метою дослідження бакалаврської роботи є розробка інноваційного
архітектурного проекту м'ясопереробного заводу, який забезпечить високу
функціональність та ефективність виробництва, враховуючи сучасні тенденції
та технології в архітектурі та м'ясопереробній галузі. В першому розділі розглянуто особливості та закономірності проектування м’ясопереробних підприємств, технології та нормативні вимоги, досвід проектування та спорудження. В другому розділі розглянуто вимоги до земельної ділянки, містобудівні умови та обмеження на ділянці, концепція генплану. Третій розділ представляє архітектурно-планувальні рішення, технологічні рішення, конструктивні рішення. В четвертому розділі розглянуто загальні положення про охорону праці, пожежна безпека.
Description:
Назарук М. Р. Концептуальний проект реконструкції ТОВ Рибак з збільшенням потужності і розширення асортименту продукції: кваліфікаційна робота на здобуття кваліфікації бакалавра студента спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра архітектури та будівництва; науковий керівник: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 95 с.: рис.14, табл. 15, дод.