Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гавадзин, Назар Васильович | |
dc.date.accessioned | 2024-08-15T06:39:31Z | |
dc.date.available | 2024-08-15T06:39:31Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Гавадзин Н. В. Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 62 с.: табл. 6, рис. 2, іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/739 | |
dc.description | Гавадзин Н. В. Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація студента 4 курсу, групи Тз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: М. М. Депутат. Івано-Франківськ, 2024. 62 с.: табл. 6, рис. 2, іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є організація процесу обслуговування туристів в готельно-ресторанному комплексі «Nadiya Palace». В першому розділі розглянуто теоретичні основи організації процесу обслуговування гостей. В другому розділі проведено дослідження організації обслуговування туристів готельно-ресторанного комплексу «Nadiya Palace». В третьому розділі представлено рекомендації щодо шляхів удосконалення організації обслуговування туристів в готельно-ресторанному комплексі «Nadiya Palace». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний комплекс | uk_UA |
dc.subject | обслуговування туристів | uk_UA |
dc.title | Організація процесу обслуговування туристів на прикладі готелю «Nadiya Palace» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |