Abstract:
Метою дослідження є аналіз і вивчення інноваційних підходів та їх впливу на міжнародний готельний бізнес. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти інновацій в міжнародному готельному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз сучасних тенденцій та практик інновацій в Україні та міжнародному готельному бізнесі. В третьому розділі представлено проблеми та перспективи впровадження інновацій в міжнародному готельному бізнесі.
Description:
Головчиць О. В. Інновації в міжнародному готельному бізнесі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» спеціальності 242 Туризм і рекреація студентки 4 курсу, групи Тз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. П. Передерко. Івано-Франківськ, 2024. 101 с.: табл. 3, рис. 10, дод.