Abstract:
Метою дослідження є теоретичні та практичні аспекти процесу діджиталізації у готельно-ресторанних підприємствах. В першому розділі розглянуто теоретичні основи діджиталізації у готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз та дослідження діджиталізації закладів готельно-ресторанної сфери. В третьому розділі представлені проблеми та перспективи впровадження
діджиталізації у готельно-ресторанному господарстві України.
Description:
Шкробанець І. В. Діджиталізація готельно-ресторанного бізнесу в Україні: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2024. 71 с.: табл.1, рис. 6, іл., дод.