Abstract:
Метою дослідження є вивчення системи мотивації персоналу в закладах громадського харчування на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Silver
Rest». В першому розділі розглянуто теоретичні основи мотивації та
стимулювання персоналу підприємства. В другому розділі проведено аналіз мотивації персоналу підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Silver Rest». В третьому розділі представлені шляхи удосконалення системи мотивації у готельно-ресторанному комплексі «Silver Rest».
Description:
Кіщук В. І. Управління системою мотивації персоналу в готельно-ресторанному комплексі «Silver Rest»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студента 4 курсу, групи ГРСс-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.5, рис.3, іл., дод.