Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Худяк, Юлія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T12:48:10Z | |
dc.date.available | 2024-08-23T12:48:10Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Худяк Ю. М. Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.6, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/786 | |
dc.description | Худяк Ю. М. Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСд-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.6, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка концептуальних пропозицій для створення «Гуцульського Села» в одному з населених пунктів Карпат, яке об’єднуватиме сучасний готель та ресторан, зберігаючи та пропонуючи унікальність гуцульської культури. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина. В другому розділі досліджено концептуальні особливості організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина». В третьому розділі представлені пропозиції щодо удосконалення концепції організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | селище Верховина | uk_UA |
dc.subject | феномен "Гуцульське Село" | uk_UA |
dc.subject | гуцульський готель | uk_UA |
dc.subject | гуцульський ресторан | uk_UA |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | особливості | uk_UA |
dc.title | Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |