Abstract:
Метою дослідження є розробка концептуальних пропозицій для створення
«Гуцульського Села» в одному з населених пунктів Карпат, яке об’єднуватиме
сучасний готель та ресторан, зберігаючи та пропонуючи унікальність гуцульської культури. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина. В другому розділі досліджено концептуальні особливості організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина».
В третьому розділі представлені пропозиції щодо удосконалення концепції організації «Гуцульського Села» в селищі Верховина».
Description:
Худяк Ю. М. Концептуальні пропозиції організації «Гуцульського Села» в Українських Карпатах з сучасними готелем і рестораном: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСд-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 60 с.: табл.6, дод.