Університет Короля Данила

Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»

Show simple item record

dc.contributor.author Дирда, Мар'яна Іванівна
dc.date.accessioned 2024-08-26T11:39:27Z
dc.date.available 2024-08-26T11:39:27Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/789
dc.description Дирда М. І. Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2024. 63 с.: рис.12, табл.4, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є вивчення організації надання основних послуг у мережі ресторанів «Хінкальня» та визначення їх ефективності з точки зору задоволення клієнтів та досягнення бізнес-цілей закладу. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування у міжнародній мережі ресторанів грузинської кухні «Хінкальня». В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. В третьому розділі представлено шляхи підвищення ефективності організації обслуговування в мережевому ресторані грузинської кухні «Хінкальня», м. Львів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject грузинська кухня uk_UA
dc.subject мережа ресторанів "Хінкальня" uk_UA
dc.subject організація обслуговування uk_UA
dc.subject ефективність обслуговування uk_UA
dc.title Особливості організації обслуговування в міжнародній мережі ресторанів «Хінкальня» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account