dc.contributor.author |
Дребот, Анна Тарасівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-08-27T05:26:39Z |
|
dc.date.available |
2024-08-27T05:26:39Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/790 |
|
dc.description |
Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розробка рекомендацій для формування комплексу заходів щодо просування українського бренду сім’ї ресторанів «Лейбова гора». В першому розділі розглянуто теоретичні основи брендингу як чинника підвищення ефективності підприємницької діяльності. В другому розділі охарактеризовано діяльність сім’ї ресторанів «Лейбова гора» та оцінка його бренду. В третьому розділі представлено напрями та обґрунтування заходів з удосконалення бренду ресторану «Лейбова гора». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
бренд |
uk_UA |
dc.subject |
брендинг |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан "Лейбова гора" |
uk_UA |
dc.subject |
підприємницька діяльність |
uk_UA |
dc.title |
Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |