Університет Короля Данила

Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дребот, Анна Тарасівна
dc.date.accessioned 2024-08-27T05:26:39Z
dc.date.available 2024-08-27T05:26:39Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/790
dc.description Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розробка рекомендацій для формування комплексу заходів щодо просування українського бренду сім’ї ресторанів «Лейбова гора». В першому розділі розглянуто теоретичні основи брендингу як чинника підвищення ефективності підприємницької діяльності. В другому розділі охарактеризовано діяльність сім’ї ресторанів «Лейбова гора» та оцінка його бренду. В третьому розділі представлено напрями та обґрунтування заходів з удосконалення бренду ресторану «Лейбова гора». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject бренд uk_UA
dc.subject брендинг uk_UA
dc.subject ресторан "Лейбова гора" uk_UA
dc.subject підприємницька діяльність uk_UA
dc.title Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу