Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дребот, Анна Тарасівна | |
dc.date.accessioned | 2024-08-27T05:26:39Z | |
dc.date.available | 2024-08-27T05:26:39Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/790 | |
dc.description | Дребот А. Т. Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 66 с.: рис.4, табл.12, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка рекомендацій для формування комплексу заходів щодо просування українського бренду сім’ї ресторанів «Лейбова гора». В першому розділі розглянуто теоретичні основи брендингу як чинника підвищення ефективності підприємницької діяльності. В другому розділі охарактеризовано діяльність сім’ї ресторанів «Лейбова гора» та оцінка його бренду. В третьому розділі представлено напрями та обґрунтування заходів з удосконалення бренду ресторану «Лейбова гора». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | ресторан "Лейбова гора" | uk_UA |
dc.subject | підприємницька діяльність | uk_UA |
dc.title | Створення та позиціонування бренду на прикладі закладів сім’ї ресторанів «Лейбова гора» | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |