Університет Короля Данила

Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Капусняк, Христина Петрівна
dc.date.accessioned 2024-08-27T08:16:15Z
dc.date.available 2024-08-27T08:16:15Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/792
dc.description Капусняк Х. П. Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 61 с.: табл.2, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є виявлення ключових аспектів корпоративної культури підприємств готельно-ресторанної сфери. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти формування корпоративної культури підприємства. В другому розділі проведено аналіз ефективності стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. В третьому розділі представлено проблеми та перспективи удосконалення стану корпоративної культури підприємства готельно-ресторанної сфери. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject корпоративна культура uk_UA
dc.subject підприємства готельно-ресторанної сфери uk_UA
dc.subject готель «Radisson Blu Resort Bukovel» uk_UA
dc.subject ресторан «MontBlanc» готелю uk_UA
dc.title Корпоративна культура підприємств готельно-ресторанної сфери на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Radisson Blu Resort Bukovel» uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу