Abstract:
Метою дослідження є ретельний аналіз та систематизація діяльності готельно-ресторанного комплексу «Lucky Horse» з метою виявлення його основних сильних і слабких сторін, а також можливостей для подальшого розвитку та вдосконалення. В першому розділі розглянуто методологічні аспекти організації
інноваційної діяльності. В другому розділі проведено аналіз інноваційного потенціалу готельно-ресторанного комплексу «Lucky Horse». В третьому розділі представлена розробка стратегії впровадження інноваційної послуги у готельно-ресторанному комплексі «Lucky Horse».
Description:
Попіль Н. С. Аналіз та організація інноваційної діяльності готельно-ресторанного комплексу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Р. І. Юр’як. Івано-Франківськ, 2024. 56 с.: рис.3, табл.7, дод.