Університет Короля Данила

Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України

Show simple item record

dc.contributor.author Шиптур, Марія Романівна
dc.date.accessioned 2024-08-28T12:31:13Z
dc.date.available 2024-08-28T12:31:13Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Шиптур М. Р. Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2024. 69 с.: рис.15, іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/800
dc.description Шиптур М. Р. Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: Х. М. Терлецька. Івано-Франківськ, 2024. 69 с.: рис.15, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є ознайомлення із генезою та історією розвитку етнічних груп, характеристика традиційних страв та культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. В першому розділі розглянуто теоретичні засади формування культури та традицій етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В другому розділі проведено дослідження традицій харчування етнічних груп на території Карпатського туристичного регіону України. В третьому розділі представлені рекомендації щодо популяризації культури харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject традиційні страви uk_UA
dc.subject культура харчування uk_UA
dc.subject етнічні групи uk_UA
dc.subject Карпатський туристичний регіон uk_UA
dc.subject етнотури uk_UA
dc.title Традиційні страви та культура харчування етнічних груп в Карпатському туристичному регіоні України uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account