dc.contributor.author |
Цюцяк, Андрій Любомирович |
|
dc.date.accessioned |
2019-12-12T10:30:52Z |
|
dc.date.available |
2019-12-12T10:30:52Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.issn |
2307-9878 |
|
dc.identifier.uri |
http://195.162.83.28:8081/xmlui/handle/123456789/90 |
|
dc.description.abstract |
Повнота й достовірність відображення інформації про операції з виробничо-торговельної діяльності
підприємств ресторанного господарства, безпосередньо впливають на формування показників доходів і витрат у системі бухгалтерського обліку та звітності. В статті здійснено аналіз методики бухгалтерського обліку та документального оформлення результатів виробничо-торговельної діяльності в закладах ресторанного господарства. Проведено порівняльну оцінку способів облікового відображення процесів заготівлі сировини, виготовлення страв власного виробництва та реалізації товарних запасів у закладах ресторанного господарства. Розкрито переваги та недоліки торговельного, виробничо-торговельного та виробничого способів організації обліку виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства. Проведене дослідження дало можливість виділити три групи закладів ресторанного господарства та сформувати для них найбільш оптимальну систему організації облікового процесу виробничо-торговельної діяльності |
uk |
dc.publisher |
Науково-виробничий журнал Облік і фінанси |
uk |
dc.subject |
Ресторанне господарство, облік операцій виробничо-торговельної діяльності, процес заготівлі, процес виготовлення страв власного виробництва, процес реалізації товарних запасів |
uk |
dc.title |
Порівняльна оцінка способів облікового відображення виробничо-торговельної діяльності підприємств ресторанного господарства |
uk |
dc.type |
Article |
uk |