Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є інноваційна діяльність готельного підприємства «Silver». В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи інноваційної діяльності в готельній сфері. В другому розділі проведено аналіз інноваційного потенціалу готельного підприємства «Silver». В третьому розділі представлено шляхи вдосконалення інноваційної діяльності в готельному комплексі «Silver».
Суть розробки, основні результати:
Кондрат Р. В. Інноваційне управління в діяльності вітчизняних готельних підприємств на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Silver” м. Івано-Франківськ: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа студентки 4 курсу, групи ГРСз-20 / ЗВО «Університет Короля Данила», факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник роботи: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2024. 52 c.: табл.11, рис.2, іл., дод.