Abstract:
Проходження практикуму «Вступ до спеціальності» є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у Фаховому коледжі. Практикум проводиться з метою ознайомлення студентів із їх майбутньою спеціальністю, особливостями професійної діяльності, зацікавлення обраною професією. Важливою складовою практикуму є організація та проведення ознайомчих екскурсій у провідних закладах готельно-ресторанного господарства регіону з метою вивчення об’єктів сфери обслуговування, ознайомлення зі специфікою виробництва продукції та надання послуг у готельно-ресторанному бізнесі.
Description:
Методичні вказівки щодо проходження практикуму «Вступ до спеціальності» для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. В. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 30 с.