Abstract:
Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна
справа». Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо
на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний
досвід, що має велике значення для підготовки конкурентоспроможних фахівців
для закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно
до освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. Під час проходження практики, за наявності вакантних місць, студентів може бути зараховано на штатні посади, якщо робота на них відповідає вимогам програми практики.
Description:
Методичні вказівки щодо проходження виробничої практики у закладах готельно-ресторанного господарства для студентів фахової передвищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 38 с.