dc.contributor.author |
Мальована, Оксана Григорівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-24T13:52:19Z |
|
dc.date.available |
2023-01-24T13:52:19Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/271 |
|
dc.description |
Програма виробничої практикидля здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 22 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний
досвід, що має велике значення у підготовці конкурентоспроможних фахівців для
закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до
освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила". - 22 с. |
uk_UA |
dc.subject |
програма виробничої практики |
uk_UA |
dc.subject |
завдання виробничої практики |
uk_UA |
dc.subject |
індивідуальне завдання |
uk_UA |
dc.subject |
база практики |
uk_UA |
dc.subject |
підсумки практичної підготовки |
uk_UA |
dc.subject |
критерії оцінювання практики |
uk_UA |
dc.subject |
здобувачі фахової передвищої освіти |
uk_UA |
dc.subject |
фахівець готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.title |
Програма виробничої практики для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |