Abstract:
Виробнича практика є обов’язковою складовою освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Під час проходження практики студенти ознайомлюються безпосередньо на підприємствах із виробничим процесом та здобувають первинний практичний
досвід, що має велике значення у підготовці конкурентоспроможних фахівців для
закладів готельно-ресторанного господарства усіх форм власності відповідно до
освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра.
Description:
Програма виробничої практикидля здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб.: О. Г. Мальована. - Івано-Франківськ: Фаховий коледж ЗВО "Університет Короля Данила", 2022. - 22 с.