dc.contributor.author |
Жирак, Людмила Михайлівна |
|
dc.contributor.author |
Мальована, Оксана Григоріївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-01-31T14:14:12Z |
|
dc.date.available |
2023-01-31T14:14:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.other |
УДК 338.48 |
|
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/283 |
|
dc.description |
Жирак Л. М., Мальована О. Г. Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету: збірник. - Одеса: Видавничий дім "Гельветика", 2022. - Вип. 36. - С. 39-43. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано сучасний стан готельно-ресторанної індустрії Івано-Франківська, тенденції та напрями розвитку туристичної галузі міста у зв'язку з подіями останніх років. Місто стає центром гастрономічного туризму, де вдало поєднюється автентична кухня та європейські традиції, а заклади ресторанного господарства можуть задовольнити найвибагливішого туриста. Івано-Франківськ, завдяки своєму вдалому розташуванню та багатою історико-культурною спадщиною є інвестиційно-прибавливим для готельно-ресторанного бізнесу та центром розширення асортименту туристичних послуг. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеса: Видавничий дім "Гельветика". - С. 39-43 |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанна індустрія |
uk_UA |
dc.subject |
туризм |
uk_UA |
dc.subject |
заклади розміщення |
uk_UA |
dc.subject |
заклади харчування |
uk_UA |
dc.subject |
туристичний розвиток |
uk_UA |
dc.subject |
гастрономічний туризм |
uk_UA |
dc.subject |
Івано-Франківськ |
uk_UA |
dc.title |
Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська |
uk_UA |
dc.title.alternative |
[Текст] |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |