Abstract:
У статті проаналізовано сучасний стан готельно-ресторанної індустрії Івано-Франківська, тенденції та напрями розвитку туристичної галузі міста у зв'язку з подіями останніх років. Місто стає центром гастрономічного туризму, де вдало поєднюється автентична кухня та європейські традиції, а заклади ресторанного господарства можуть задовольнити найвибагливішого туриста. Івано-Франківськ, завдяки своєму вдалому розташуванню та багатою історико-культурною спадщиною є інвестиційно-прибавливим для готельно-ресторанного бізнесу та центром розширення асортименту туристичних послуг.
Description:
Жирак Л. М., Мальована О. Г. Готельно-ресторанна індустрія як складова туристичного розвитку Івано-Франківська // Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету: збірник. - Одеса: Видавничий дім "Гельветика", 2022. - Вип. 36. - С. 39-43.