Університет Короля Данила

Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бортник, Роман Романович
dc.date.accessioned 2024-02-09T09:29:32Z
dc.date.available 2024-02-09T09:29:32Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3; табл. 2.1., іл., дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/475
dc.description Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу групи ГРс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. З. Криховецький. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3, табл.2.1, іл., дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA». В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації діяльності в закладах середземноморської кухні. В другому розділі проведено організацію роботи та обслуговування в закладі середземноморської кухні «VINOTEKA». В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо удосконалення організації роботи ресторану середземноморської кухні «VINOTEKA». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра права та публічного управління, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject заклади харчування середземноморської кухні uk_UA
dc.subject середземноморська кухня uk_UA
dc.subject ресторан «VINOTEKA" uk_UA
dc.title Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану "VINOTEKA" uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу