Abstract:
Метою дослідження є організація харчування, технології приготування страв середземноморської кухні та функціонування закладів середземноморської
кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA».
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації діяльності в
закладах середземноморської кухні. В другому розділі проведено організацію роботи та обслуговування в закладі середземноморської кухні «VINOTEKA».
В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо удосконалення
організації роботи ресторану середземноморської кухні «VINOTEKA».
Description:
Бортник Р. Р. Організація роботи ресторанів середземноморської кухні на прикладі ресторану «VINOTEKA»: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу групи ГРс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. З. Криховецький. Івано-Франківськ, 2023. 60 с.: рис.2.3, табл.2.1, іл., дод.