Abstract:
Мета дослідження полягає у виявленні основних джерел конфліктів та стресу, аналіз їх впливу на робочу атмосферу, продуктивність та якість обслуговування, а також розробка ефективних стратегій управління ними в мережі ресторанів «Yoki».
В першому розділі розглянуто теоретичні основи виникнення конфліктів та стресових ситуацій в ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено дослідження системи управління конфліктами в ресторанному бізнесі. В третьому розділі представлено процес рекомендації та пропозиції щодо удосконалення системи управління конфліктами та стресовими ситуаціями в ресторанному бізнесі.
Description:
Горбак Р. М. Управління конфліктами та стресами у ресторанному бізнесі: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. З. Криховецький. Івано-Франківськ, 2023. 62 с.: рис.1.1, іл., дод.