Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є визначення інноваційних технологій на ринку
ресторанних послуг. В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти використання інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. В другому розділі проведено аналіз використання інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. В третьому розділі представлено процес рекомендації щодо використання новітніх технологій у закладах ресторанного господарства.
Суть розробки, основні результати:
Карач І. В. Шляхи впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства в сучасних умовах (на прикладі закладу швидкого харчування "McDonald's": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Н. В. Гребенюк. Івано-Франківськ, 2023. 71 с.: рис.1.7, 2.9, 3.7; табл.2.3.