Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Мельничук, Василь Іванович | |
dc.date.accessioned | 2024-02-13T08:47:11Z | |
dc.date.available | 2024-02-13T08:47:11Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Мельничук В. І. Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 69 с.: рис. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/483 | |
dc.description | Мельничук В. І. Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 69 с.: рис. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз ефективних методів управління брендом, які можуть бути застосовані для підвищення прибутковості та конкурентоспроможності ресторану. В першому розділі розглянуто теоретичні засади брендингу у ресторанному господарстві. В другому розділі проведено аналіз бренду ресторанного господарства «Фамілія». Третій розділ представляє процес рекомендації щодо удосконалення брендингу ресторану «Фамілія». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | бренд | uk_UA |
dc.subject | управління брендом | uk_UA |
dc.subject | бренд-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторан "Фамілія" | uk_UA |
dc.title | Управління брендом ресторанного господарства на прикладі ресторану "Фамілія" | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |