Abstract:
Метою дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розгляд практичних аспектів мотивації й стимулювання праці персоналу готелю «Прем’єр».
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти системи мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу. В другому розділі проведено аналіз системи мотивації персоналу в готелі «Прем’єр». В третьому розділі представлено процес удосконалення мотивації персоналу готельно-ресторанного комплексу.
Description:
Радиш К. О. Мотивація персоналу готельно-ресторанного комплексу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: А. Л. Цюцяк. Івано-Франківськ, 2023. 77 с.: рис., табл., іл., дод.