Abstract:
Метою дослідження є діяльність готелів й ресторанів та визначення оптимізації їх роботи на курорті Буковель в умовах воєнного стану.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти організації обслуговування у готелях під час воєнного стану. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування у готелях «Radisson Blu Resort» та «Mountain Residence Apartments & Chalet». В третьому розділі представлено процес удосконалення обслуговування в готелях «Radisson Blu Resort» та «Mountain Residence Apartments & Chalet» в
умовах воєнного стану.
Description:
Фецич К. В. Оптимізація роботи готелів і ресторанів на курорті "Буковель" в умовах воєнного стану: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: В. Д. Касіянчук. Івано-Франківськ, 2023. 65 с.: рис., табл., іл., дод.