Abstract:
Метою дослідження є аналіз системи управління мотивацією співробітників на підприємствах готельного бізнесу на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Radisson Blu Resort Bukovel».
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти системи управління мотивацією персоналу на підприємствах готельного бізнесу. В другому розділі проведено аналіз системи управління мотивацією персоналу на ринку готельного бізнесу Івано-Франківської області. В третьому розділі розроблено заходи щодо вдосконалення системи управління мотивацією персоналу у готельно-ресторанному комплексі «Radisson Blu Resort Bukovel».
Description:
Яцищук А. П. Мотивація персоналу готельно-ресторанного комплексу: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСс-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Н. О. Гавадзин. Івано-Франківськ, 2023. 51 с.: табл.4.