Abstract:
Мета дослідження полягає у вивченні внутрішнього та зовнішнього середовища готельно-ресторанного комплексу «Radisson».
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти значення внутрішнього та зовнішнього середовища готельно-ресторанних підприємств. В другому розділі проведено дослідження господарської діяльності готельно-ресторанного комплексу «Radisson». В третьому розділі представлено процес проблематики та напрямки підвищення ефективності управління внутрішнім середовищем у готельно-ресторанному комплексі «Radisson».
Description:
Берланюк Я. І. Дослідження внутрішнього та зовнішнього середовища готельно-ресторанного комплексу "Radisson": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: Н. О. Гавадзин. Івано-Франківськ, 2023. 67 с.: рис.7, табл.8.