Короткий опис(реферат):
Мета дослідження полягає у розкритті стратегічних перспектив готельно-ресторанного бізнесу в Україні.
В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти застосування стратегічного підходу в готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз застосування стратегічного управління на підприємствах готельного та ресторанного бізнесу в Україні. В третьому розділі представлено процес стратегічних перспектив та рекомендацій щодо розвитку готельно-ресторанного бізнесу України.
Суть розробки, основні результати:
Бурадчук П. В. Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 63 с.: іл., дод.