Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурадчук, Петро Васильович | |
dc.date.accessioned | 2024-02-14T08:37:57Z | |
dc.date.available | 2024-02-14T08:37:57Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бурадчук П. В. Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 63 с.: іл., дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/489 | |
dc.description | Бурадчук П. В. Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студента 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: І. М. Шенішевська. Івано-Франківськ, 2023. 63 с.: іл., дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета дослідження полягає у розкритті стратегічних перспектив готельно-ресторанного бізнесу в Україні. В першому розділі розглянуто теоретичні аспекти застосування стратегічного підходу в готельно-ресторанному бізнесі. В другому розділі проведено аналіз застосування стратегічного управління на підприємствах готельного та ресторанного бізнесу в Україні. В третьому розділі представлено процес стратегічних перспектив та рекомендацій щодо розвитку готельно-ресторанного бізнесу України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | стратегія | uk_UA |
dc.subject | стратегічне управління | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ринок готельних послуг | uk_UA |
dc.subject | ринок ресторанних послуг | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.title | Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |