Короткий опис(реферат):
Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та підвищення його конкурентоспроможності на ринку готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні основи та напрямки вдосконалення роботи готелю. В другому розділі проведено аналіз структури готелю «Центральний». В третьому розділі представлено процес визначення проблем та розробка пропозицій щодо їх вирішення.
Суть розробки, основні результати:
Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод.