Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тішина, Анастасія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T12:46:57Z | |
dc.date.available | 2024-02-16T12:46:57Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/505 | |
dc.description | Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та підвищення його конкурентоспроможності на ринку готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні основи та напрямки вдосконалення роботи готелю. В другому розділі проведено аналіз структури готелю «Центральний». В третьому розділі представлено процес визначення проблем та розробка пропозицій щодо їх вирішення. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | покращення роботи | uk_UA |
dc.subject | управління готельним підприємством | uk_UA |
dc.subject | готель "Центральний" | uk_UA |
dc.subject | активізація гостей до готелю | uk_UA |
dc.subject | пропозиції щодо покращення роботи | uk_UA |
dc.title | Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький | uk_UA |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Technical Report | uk_UA |