Університет Короля Данила

Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тішина, Анастасія Сергіївна
dc.date.accessioned 2024-02-16T12:46:57Z
dc.date.available 2024-02-16T12:46:57Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. uk_UA
dc.identifier.uri http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/505
dc.description Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. uk_UA
dc.description.abstract Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та підвищення його конкурентоспроможності на ринку готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні основи та напрямки вдосконалення роботи готелю. В другому розділі проведено аналіз структури готелю «Центральний». В третьому розділі представлено процес визначення проблем та розробка пропозицій щодо їх вирішення. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи uk_UA
dc.subject готель uk_UA
dc.subject покращення роботи uk_UA
dc.subject управління готельним підприємством uk_UA
dc.subject готель "Центральний" uk_UA
dc.subject активізація гостей до готелю uk_UA
dc.subject пропозиції щодо покращення роботи uk_UA
dc.title Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький uk_UA
dc.title.alternative кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти uk_UA
dc.type Technical Report uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу