dc.contributor.author |
Тішина, Анастасія Сергіївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-16T12:46:57Z |
|
dc.date.available |
2024-02-16T12:46:57Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/505 |
|
dc.description |
Тішина А. С. Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький: кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: П. А. Горішевський. Івано-Франківськ, 2023. 81 с.: табл.2, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю «Центральний» у місті Хмельницький з метою забезпечення більш якісного обслуговування, залучення більшої кількості клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та підвищення його конкурентоспроможності на ринку готельно-ресторанного бізнесу. В першому розділі розглянуто теоретичні основи та напрямки вдосконалення роботи готелю. В другому розділі проведено аналіз структури готелю «Центральний». В третьому розділі представлено процес визначення проблем та розробка пропозицій щодо їх вирішення. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
готель |
uk_UA |
dc.subject |
покращення роботи |
uk_UA |
dc.subject |
управління готельним підприємством |
uk_UA |
dc.subject |
готель "Центральний" |
uk_UA |
dc.subject |
активізація гостей до готелю |
uk_UA |
dc.subject |
пропозиції щодо покращення роботи |
uk_UA |
dc.title |
Розробка пропозицій та рекомендацій щодо покращення роботи готелю на прикладі готелю "Центральний" м. Хмельницький |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |