dc.contributor.author |
Цвілинюк, Ірина Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-23T07:19:10Z |
|
dc.date.available |
2024-02-23T07:19:10Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / ЗВО "Університет Короля Данила", кафедра туризму та готельно-ресторанної справи. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repository.ukd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/508 |
|
dc.description |
Цвілинюк І. О. Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата": кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентки 4 курсу, групи ГРСз-19 за освітньо-професійною програмою "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних і прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи; керівник: О. Г. Мальована. Івано-Франківськ, 2023. 76 с.: рис.12, табл.4, дод. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою дослідження є розгляд особливостей функціонування системи обслуговування у закладах мережі національної кухні «Пузата Хата»,
ознайомлення з іншими мережами ресторанів в Україні, досліджено їхню роль у
індустрії гостинності.
В першому розділі розглянуто теоретико-методологічні аспекти організації обслуговування в українських мережах ресторанів. В другому розділі проведено аналіз організації обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата».
В третьому розділі розроблено шляхи підвищення ефективності обслуговування в українській мережі ресторанів «Пузата Хата». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Івано-Франківськ: ЗВО "Університет Короля Данила", факультет суспільних та прикладних наук, кафедра туризму та готельно-ресторанної справи |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанні мережі |
uk_UA |
dc.subject |
мережа ресторанів "Пузата Хата" |
uk_UA |
dc.subject |
організація обслуговування |
uk_UA |
dc.subject |
національна кухня |
uk_UA |
dc.subject |
аналіз процесу обслуговування |
uk_UA |
dc.title |
Особливості організації обслуговування в українській мережі ресторанів "Пузата Хата" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
кваліфікаційна робота для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
uk_UA |
dc.type |
Technical Report |
uk_UA |